Побудова навчального процесу в галузі геоінформаційних систем - Лук'яненко, С.О.; Гайдаржи, В.І.; Дацюк, О.А. (Моделювання та інформаційні технології, 2010)
Досліджена структура та організація навчального процесу з підготовки бакалаврів, спеціалістів та магістрів в галузі геоінформаційних систем. Исследована структура и организация учебного процесса по подготовке бакалавров, специалистов и магистров в области геоинформационных систем.