Математичне моделювання та дослідження процесу самозаймання пиловугільних сумішей з урахуванням радіаційного теплообміну - Кузьменко, Б.; Мальчевський, І. (Фізико-математичне моделювання та інформаційні технології, 2008)
Запропоновано математичну модель процесу самозаймання пиловугільних сумішей з урахуванням радіаційного теплообміну. The mathematical model of the process of spontaneous self-lighting of coal dust mixtures with account of radiation heat transfer is obtained. Предложена математическая модель процесса самовоспламенения пылеугольных смесей с учетом радиационного теплообмена.