Из практического опыта ликвидации аварийных ситуаций, связанных с разливами металлической ртути на объектах железнодорожного транспорта - Литюк, В.Н.; Крамаревич, П.Ф.; Ничипорчук, А.А. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2005)
В статті приведені основні організаційні, методичні і практичні підходи до ліквідаці. аварійних ситуацій, пов'язаних з розливами металічної ртуті на підприємствах виробничої структури залізниці і залізничному транспорті.