Використання систем масового обслуговування для розв'язання задач синтезу на системному рівні проектування МЕМС - Теслюк, В.М.; Денисюк, П.Ю. (Моделювання та інформаційні технології, 2010)
В статті розроблено модель на основі систем масового обслуговування для розв'язання задач синтезу на системному рівні проектування МЕМС. The model based on queuing systems for solving problems of synthesis on the
MEMS design level is developed and presented in the paper.