Інформаційні технології побудови проблемно-орієнтованих моделей відбору даних в лазерних вимірювальних системах вібрації поверхонь - Сікора, Л.С.; Владика, Р.М.; Друк, Р.Н. (Моделювання та інформаційні технології, 2010)
В статті розглянуто новий підхід до побудови лазерних вимірювальних систем вібрації поверхонь конструкцій і перекриттів навантажених агрегатами енергоактивних об'єктів. In the article the new approach to building a laser measuring systems,
vibration and surface structures of power-units ceiling loaded objects. В статье рассмотрен новый подход к построению лазерных измерительных систем вибрации поверхностей конструкции и перекрытий нагруженных агрегатами энергоактивных объектов.