Геоінформаційна технологія просторового аналізу місцезростання лісотвірних видів на території заповідника "Розточчя" - Савчин, О.Б. (Моделювання та інформаційні технології, 2010)
An approach to geo-information databases of forest inventory
description, and digital maps of Stavchanskyy and Vereschynskyy forest areas of
“Roztochya” natural reserve formation is designed. Using created geo-information
technology, the dynamic of habitat change for the main types of forest was analyzed
on territory of the natural reserve for 15 years. Представлено підхід до формування георозподілених баз даних таксаційного опису та ствоерння цифрових карт Ставчанського та Верещицького лісництв на території заповідника "Розточчя". З використанням створеної геоінформаційної технології проаналізовано динаміку зміни площі місцезростання основних лісотвіних видів на території заповіника за 15 років.