Інформаційні технології синтезу моделей N-канальних лазерних віброметрів поверхні конструкцій при дії збурень - Сікора, Л.С.; Друк, Н.Р. (Моделювання та інформаційні технології, 2010)
В статті розглянуто підходи до синтезу лазерних віброметрів на основі інформаційних технологій. The article deals with approaches to the synthesis of laser vibrometer
based on information technology. В статье рассмотрены подходы к синтезу лазерных виброметра на основе информационных технологий.