Аналітичний огляд традиційних методів дослідження нелінійних процесів в радіотехнічному комплексі наземного автоматизованого комплексу управління космічними аппаратами - Козелкова, К.С. (Моделювання та інформаційні технології, 2010)
В статье представлен аналитический обзор традиционных методов исследования нелинейных процессоров в радиотехническом комплексе наземного автоматизированного комплекса управления космическими аппаратами. A state-of-the-art review of traditional methods of research of nonlinear processes is in the radio engineering complex of the surface automated complex of management space vehicles