Інформаційна модель графа досяжності - Теслюк, В.М.; Альшавабкех, Хамза Алі Юсеф (Моделювання та інформаційні технології, 2010)
Розроблено інформаційну модель для збереження даних про граф досяжності. Побудована модель використовує структури даних на основі двозв'язних списків та XML-формат, що забезпечує інтеграцію з іншими підсистемами інформаційних технологій аналізу і синтезу мікроелектромеханічних систем. Information model has been developed to store data about the reachability graph.
The developed model uses data structures based on double-ended lists and XMLformat
enabling possibility of modification of graph structure and integration with
other subsystems of information technologies of micromechanical system analysis and
synthesis.