Організація та проведення земельних торгів в умовах відсутності ліцензованих виконавців - Соловцова, О. (Схід, 2010)
У статті досліджено проблему видачі в Україні ліцензій на провадження господарської
діяльності щодо проведення земельних торгів. Визначено причини та наслідки відсутності
ліцензованих організацій - виконавців земельних торгів. Надано пропозиції з розробки ліцензійних умов здійснення зазначеного виду діяльності. Запропоновано спосіб вирішення проблеми проведення легітимних земельних торгів в умовах відсутності ліцензованих вико-
навців. This article is devoted to the problem concerned with the delivery of licenses that allow to realize land auctions in Ukraine.
The author defines why there are no licensed organizations that provide land auctions. She also shows the consequences of
their absence and proposes the way of solving this problem.