Аудиторська оцінка вірогідності корпоративного захоплення: аспекти корпоративного захисту - Мілявський, М. (Схід, 2010)
Охарактеризовано методи аудиту власного капіталу машинобудівної корпорації. Визна-
чено метод аудиторської оцінки економіко-правових умов створення загрози корпоратив-
ного захоплення. Розроблено алгоритм визначення такої загрози. Окреслено коло страте-
гічних та тактичних заходів з боку внутрішнього аудитора машинобудівної корпорації щодо
створення системи корпоративного захисту. Auditing methods of equity capital of a machine- building corporation are described. The technique of audit estimation of
economic and legal conditions of corporate capture threat is specified. Algorithm of corporate capture threat determination is
elaborated. Strategic and tactical means, used by internal audit of a machine- building corporation, of the corporate protection
system creation are defined.