Стійкий розвиток промислових підприємств у ринкових умовах - Кравченко, М. (Схід, 2010)
У статті розглянуто й узагальнено підходи до визначення стійкого розвитку підприємства, наведено його основні характерні ознаки; визначено вплив відносин підприємства з
іншими суб'єктами господарювання в різних сферах діяльності на стійкість його розвитку. The article analyses and summarizes the approaches to the definition of enterprise sustainable development, it presents its
main characteristics; it also defines the influence of enterprises activity in different spheres on their development.