Класифікація факторів конкурентоспроможності аграрних підприємств - Ємельянова, І. (Схід, 2010)
У статті розглянута проблема класифікації факторів конкурентоспроможності, уточнена сутність економічної категорії "фактори конкурентоспроможності". На основі аналізу й систематизації різних підходів фактори конкурентоспроможності аграрних підприємств класифіковані за середовищем функціонування, часом дії, рівнем управлінських рішень, рівнем взаємообумовленості, ступенем впливу й конкурентоспроможності підприємства та ін. In the article the author is considers the problem of classification of the factors of competitiveness, the essence of economic category "factors of competitiveness" is specified and on the basis of analysis and systematization of different approaches to their classification the factors of competitiveness of agrarian enterprises are specified and classified.