Еволюція трудової мотивації та її криза в українському суспільстві - Дмитриченко, Л.; Якименко, В.; Михайлова, О. (Схід, 2010)
У статті розглянуто еволюцію трудової мотивації, її сучасну систему й причини кризи
в українському суспільстві, а також концептуальні підходи до формування ефективних
механізмів мотивації праці в Україні. In article analyses of evolution labor motive, modern system it, the causes it in Ukraine society and conceptions of forming
effective labor motive in Ukraine.