Система оцінки ефективності цінової політики підприємств роздрібної торгівлі - Власова, Н.; Чорна, М. (Схід, 2010)
Обґрунтовано систему оцінки ефективності цінової політики підприємств роздрібної
торгівлі, яка базується на врахуванні різних підходів до визначення поняття ефективності.
Система дозволяє ідентифікувати рівень ефективності за всіма можливими варіантами спрямованості цінової політики суб'єктів роздрібної торгівлі. System of estimation of efficiency of retail enterprises price policy is grounded, it takes into account different determinations
of efficiency and allows to identify the level of efficiency all possible variants of retail enterprises price policy.