Формування інформаційної системи для оцінки екологічних наслідків виробничої діяльності машинобудівного підприємства - Хобта, В.; Руднєва, О. (Схід, 2010)
У статті запропоновано методичні рекомендації щодо формування інформаційної системи оцінки екологічних наслідків виробничої діяльності машинобудівного підприємства,
яка забезпечуватиме базу для прийняття відповідних управлінських рішень у напрямку
екологізації виробництва. In article methodical recommendations on formation of information system for an estimation of ecological consequences of
industrial activity of the machine-building enterprise are offered. The information system provides base for acceptance of
administrative decisions on ecologization of manufactures.