Микола Григорович Чумаченко в українській економічній науці (до 85-річчя з дня народження) - Амоша, О.; Білецький, В. (Схід, 2010)
Микола Григорович Чумаченко - доктор економічних наук, професор, академік НАН України, Заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, лауреат премій АН УРСР ім. О. Г. Шліхтера та НАН України ім. М. І. Туган Барановського, почесний директор Інституту економіки промисловості НАН України.