Російсько-німецькі науково-технічні відносини кінця ХХ - початку ХХІ ст. - Шилова, С. (Схід, 2010)
Автор досліджує науково-технічний аспект російсько-німецьких відносин у 1990-ті роки
на загальному політичному тлі подій цього періоду й нового курсу на стратегічне партнерство Росії і Німеччини. Проаналізовано програму науково-технічних обмінів у Росії та Німеччині, показано структуру й значення співпраці обох країн на регіональному рівні. Відзначено
розвиток зв'язків Росії та Німеччини, які віддзеркалені в "Концепції державної політики Російської Федерації у сфері міжнародного науково-технічного співробітництва". In article consider the development scientific and technic alattitudes of the Russian Federation and Federal Republic of
Germany during the in hand period. Same aspects of the innovation processes, State and private of activity in scientific and
technic alattitudes, to the decision of an actual scientific problem.