Міжнародний круглий стіл "Tериторіальні підходи до розв'язання конфліктів: фактори успіху" (Схід, 2010)
27 травня 2010 року у рамках міжнародного проекту
Інституту Відкритого суспільства "Сучасні конфлікти як
загроза міжнародній безпеці" у м. Донецьку відбувся круглий стіл на тему:
"Територіальні підходи до розв'язання конфліктів: фактори успіху".