Мале підприємництво в регіоні: проблеми формування та перспективи розвитку - Рибак, О. (Схід, 2010)
У статті систематизовано сучасні проблеми господарювання суб'єктів малого підприємництва й визначено перспективні напрями його розвитку, проаналізовано нормативно-правове забезпечення, а також узагальнено принципи формування й розвитку малого підприємництва на рівні регіону. Розроблено рекомендації щодо розвитку малого підприємництва в регіоні на ґрунті систематизації теоретичних підходів до цієї проблематики. In the article the problems of management small business entities are systematized and perspective directions of his development are certain, the normatively-legal providing is analysed, and also regional principles of forming and development small enterprise are generalized. Developed recommendation in relation to development small enterprise in a region on the basis of systematization the theoretical going near this problems.