Лізингове кредитування в Україні - Чучко, О.; Верещагіна, Т. (Схід, 2010)
У статті досліджено механізм лізингового кредитування в Україні, показано його переваги й недоліки порівняно з банківським кредитуванням, проаналізовано основні тенденції
розвитку лізингового ринку України, а також систематизовано проблеми, що стримують
розвиток лізингового кредитування. In article of the explored main line, value and differences of the leasing in comparison with bank lending, are analysed main
trends of the development leasing market Ukraines, as well as is systematized problems, which restrain the development of the
leasing lending.