Дослідження економічної сутності бюджетування та фінансового планування - Алфьорова, І.; Колесникова, М. (Схід, 2010)
У статті виконано порівняльний аналіз трактування поняття бюджетування в зарубіжній
та вітчизняній економічній науці й практиці. Узагальнено зарубіжний і вітчизняний досвід
теоретичних та методологічних основ бюджетування й фінансового планування. The article investigates economical nature of budgeting and planning including financial planning. The article also discusses
foreign and domestic experience in theoretical and methodological principles of budgeting and financial planning.