Розробка дворівневої системи контролю інноваційно-інвестиційної діяльності підприємства - Курган, О. (Схід, 2010)
У статті запропоновано дворівневу систему контролю інноваційно-інвестиційної діяльності на основі моделі комбінаторно-морфологічного аналізу та синтезу стратегічних цілей
підвищення ефективності управління інноваційно-інвестиційною діяльністю підприємства.
Система дає можливість установлення оптимальної структури витратних статей ресурсів
підприємства та їх ефективного розподілу. Це дозволить активно впливати на поточний
стан підприємства і якість реалізації інноваційно-інвестиційних процесів. We propose a two-tier system of control of innovation and investment, based on a model combinatorial-morphological
analysis and synthesis of strategic goals improve management of innovation and investment activity, which enables the optimal
structure of the expenditure items of enterprise resources and their efficient allocation, which will strongly influence the current
state enterprises and the quality of implementation of innovation and investment processes.