Визначення принципів формування та розвитку сучасних систем управління - Соколов, О. (Схід, 2010)
Стаття присвячена визначенню принципів формування та розвитку систем управління
як методологічної бази їх подальшого дослідження. Показана діалектична єдність законів і
принципів організації, обґрунтовано виокремлення структурних, функціональних принципів,
принципів організаційно-комунікативної спрямованості. The article is devoted to identifying the principles of formation and development of modern management system as
methodological bases of their feather research. Dialectic unity of lays and principles of organization is shown. Distinguishing
structural and functional principles as well as principles of organizational and communicational nature is grounded.