Структурна характеристика економічного потенціалу підприємства - Железняк, В. (Схід, 2010)
У статті розглянуті сучасні підходи до суті та структури економічного потенціалу підприємства. Систематизовані та узагальнені його структурні елементи. Запропоновано виділити в рамках економічного потенціалу дві підсистеми: потенціал ресурсів підприємства та
потенціал організаційної структури управління. Така систематизація структурного складу
аналізованого феномена дасть можливість обґрунтувати основу для розвитку інноваційного потенціалу підприємства. Modern approaches to the elements and structure of an enterprise economic potential have been considered in this article.
The structural elements of the economic potential have been systematized and generalized.