Масштабні соціально-економічні проекти та їх наслідки для економіки - Гершуненко, Ю. (Схід, 2010)
У статті розглянуто вплив масштабних спортивних подій під час підготовки до них та
після їх закінчення на реалізацію виробничо-експортного потенціалу на прикладі узагальненого досвіду країн-реципієнтів. Показано позитивні ознаки та тенденції в розвитку економіки таких країн, а також визначено загрози, які слід ураховувати в побудові стратегії економічної інтенсифікації за рахунок спортивної події. Influence of big sport events on realization of industrial-export potential during preparation process and after their conducting
is described in the article. Experience of hosting countries is used to illustrate influence of sport events on countries economy.