Алгоритм управління діяльністю промислових підприємств на основі збалансованої системи показників - Должанський, І.; Ягнюк, І. (Схід, 2010)
У статті на прикладі ВАТ "Металургійний комбінат "Азовсталь" розкрито алгоритм управління діяльністю промислових підприємств на основі впровадження збалансованої системи показників в існуючу систему управління. In article explored algorithm activity management industrial enterprise on base of the introduction Balanced Score Card of
the factors in managerial system.