Загрози кадровій безпеці та методи запобігання їм у виробничо-комерційній діяльності підприємств - Подлужна, Н.; Єгорова, О. (Схід, 2010)
У статті запропоновано класифікацію загроз кадровій безпеці підприємства, що дає можливість систематизувати методи запобігання їм. Проаналізовано різні підходи до класифікації загроз підприємствам. Обґрунтовано існування класифікаційної ознаки за джерелами загроз (групами ризику). Запропоновано методи запобігання соціально-економічним загрозам кадровій безпеці підприємства. The article presents a classification of threats to enterprise security personnel, enabling them to organize prevention methods. Analysis of different approaches to classification of threats companies. Argument the existence of classification features by source (risk groups). Offer methods of prevention of socio-economic threats to personnel security of the company.