Управління потоками товарної продукції вугільних підприємств - Трифонова, О.; Чистяк, О. (Схід, 2010)
У роботі розглянуто проблемні аспекти формування організаційно-економічного механізму управління потоками товарної продукції вугледобувних підприємств в умовах існуючої
структури вугільного ринку та стану їх економічного розвитку. Досліджено процедуру побудови параметричної моделі вугледобувного підприємства на основі формули його виробничо-торговельного балансу, а також аналізу параметрів, що входять до цільової функції та
комплексу обмежень за часовими, просторовими характеристиками та станом економічного розвитку підприємства. In article procedure of research of optimizing model of industrial-trading balance of the coal-mining enterprise and its
criterion function and restrictions on time, spatial parameters, and also parameters of a stream of coal which depend on a
condition of economic development of the enterprise are analysed.