Карта ринку готельних послуг малих рекреаційних підприємств (на прикладі Севастопольського регіону) - Юр'євська, О. (Схід, 2009)
У статті виконано аналіз ринку готельних послуг Севастопольського регiону за 2005- 2008 роки. Отримано об'єктивнi результати мiсць, якi посiдали малi готельнi пiдприємства на ринку споживчих послуг у дослiдженiй вибiрцi. Застосована методика може бути використана для визначення конкурентних позицій підприємств готельних послуг в аналогічних умовах в інших регіонах України. Studied capacity and share of the hotel services consumer market 28 small hotel enterprises in Sevastopol region for 2005-2008. It Is Received objective results of the places, occupied small hotel enterprise on the market of the consumer services in studied to sample.