Вчення Ісаака Ніневійського про Божественну любов - Тітомир, Є. (Схід, 2010)
Стаття присвячена аналізу ролі поняття "Божественна любов" у духовній спадщині
св. Ісаака Ніневійського. Зазначене поняття розглядається в онтологічному, гносеологічному, сотеріологічному та етико-практичному аспектах. The article is devoted to analysis of the concept of Divine love in spiritual heritage of st. Isaak of Nineveh. Current concept is
analysed in aspects of ontology, epistemology, soteriology and ethics.