Ресурсний потенціал аграрних підприємств Донецької області як основа їх конкурентоспроможності - Ємельянова, І. (Схід, 2010)
У статті визначено сутність поняття "ресурсний потенціал аграрних підприємств" та його роль у забезпеченні конкурентоспроможності. Досліджено сучасні тенденції та особливості ресурсного забезпечення аграрних підприємств Донецької області та окреслено можливі напрямки його оптимізації. In the article defines the essence of the concept "resource potential of agrarian enterprises" and its role in providing of competitiveness. Modern tendencies and features of the resource providing of agrarian enterprises of the Donetsk area are investigated and possible directions of its optimization are outlined.