Оцінка інтенсивності конкурентної боротьби на ринку - Загорна, Т. (Схід, 2010)
У статті розглядаються методичні питання аналізу конкурентної напруженості на ринку
з використанням модифікації традиційно використовуваних показників концентрації. Запропоновано показник динаміки часток ринку, що дозволяє більш об'єктивно проводити
діагностику інтенсивності конкуренції за розглянутий період. In article the methodical questions of the analysis develop to competitive tension on the market with use the modification
traditionally used factors to concentrations. The offered factor dynamic by share market, allowing more objective to conduct the
diagnostics to intensities to competitions for considered period.