Застосування карт контролю якості при управлінні рухом матеріального потоку машинобудівного підприємства - Бондарєва, І.; Селезньова, Н. (Схід, 2010)
У статті отримало подальший розвиток питання використання статистичних карт контролю якості при управлінні рухом матеріального потоку в умовах машинобудівних підприємств
у межах логістичної системи "постачання - виробництво - збут". Упровадження рекомендованого комплексу заходів щодо контролю руху логістичного процесу на основі статистичних
карт контролю якості дозволить підвищити якість управління підприємством у цілому відповідно до основних принципів провідної системи управління ТQM (Тоtal Quаlіtу Маnаgеmеnt). The article further developed the use of statistical quality control charts to manage traffic flow in the material conditions of
manufacturing enterprises within the logistics system supply - production - sales.