Модель регулювання доходів населення - Гордієнко, Л. (Схід, 2010)
У статті з'ясовано специфіку, структуру та важелі регулювання доходів населення. Виявлено причини неефективності нині чинного регулятивного механізму. Розроблено формалізовану модель, яка дозволяє виявляти резерви та напрями ефективного формування доходів населення. The article deals with the specification, structural and ways of public income regulation. The reasons of regulatory mechanism inefficiency were revealed. The formalized model of public income regulation with considering impact factors.