Концептуальні питання інноваційної діяльності та її державного регулювання - Головінов, О. (Схід, 2010)
У статті розкрито зміст інновацій та інноваційної діяльності, визначена роль інноваційної
системи як цілеспрямованого процесу перетворення знань на передові промислові технології й високотехнологічні товари. Досліджені найбільш значущі інструменти державного
регулювання інноваційної діяльності, висловлені певні зауваження й пропозиції щодо їх
удосконалення. Disclose the contents of innovations and innovation define the role of innovation system as a purposeful process of
transformation of knowledge in advanced industrial technology and high-tech products. Researched more relevant instruments
of the State regulation of innovation activity, made certain observations and suggestions for their improvement.