Порівняльний апробаційний аналіз методик оцінки фінансово-економічного стану підприємств - Галушка, В. (Схід, 2010)
У статті проведено порівняльний аналіз методичних підходів до фінансово-економічного аналізу підприємств, що враховують статичність та динаміку розвитку основних фінансово-економічних показників підприємств, виділено їх переваги й недоліки, розглянуто
можливість їх подальшого використання в оцінці фінансово-економічного стану підприємств. The comperative analysis of methodical approaches to the financial-economic analysis of enterprises that count static and
dynamic of the growth of the main financial-economic indicators of enterprises was made in the article, their advantages and
disadvantages were defined, their ability of future use in the appraisal of the financial-economic state of enterprises was considered.