Мотивація сучасного споживача - Жигулін, О. (Схід, 2010)
У статті автор розглядає мотивацію споживача як важливий чинник ефективності й доцільності діяльності підприємства. Доведено, що домінуючим мотивом сучасного споживача є усвідомлене й неусвідомлене прагнення до самоактуалізації. Поняття "товар", "конкурентоспроможність", "товарна пропозиція" також розглядаються в статті з позицій прагнення споживача до самоактуалізації. In the article an author examines a user`s motivation as an important factor of efficiency and expedience of enterprise
activity. It is proved that a modern user`s dominant reason is realized and unrealized aim to the self-actualization. A concept
"product", "competitiveness", "product proposal" are also examined in the article from the perspective of user`s aim to the selfactualization.