Аналіз стану та перспектив публічного розміщення акцій українськими компаніями - Заглада, Р.; Чеченєва, Е. (Схід, 2010)
У статті досліджено тенденції розвитку українського ринку капіталу, виділено особливості розвитку ринку IPO в Україні, показано їх відмінності від світових тенденцій. Доведено, що публічне розміщення акцій вітчизняних компаній повинно розглядатися із точки зору послідовної стратегії компанії. In the article there were examined trends in the development of the Ukrainian money market, were stated peculiarities of the IPO market development in Ukraine, which have certain features and differences from the world trends. It is justified that initial public offering of domestic companies shares should be considered in terms of a sequential strategy of the company.