Управління розвитком промислового підприємства за критерієм збільшення ринкової вартості - Запасна, Л. (Схід, 2010)
У статті проаналізовано основні чинники формування ринкової вартості підпиємства: капітал, потенціал, група власне ринкових чинників (макроекономічне середовище, промислова політика держави, стан галузі, нововведення, інтенсивність конкуренції). Представлені концептуальні особливості застосування ринкової вартості в управлінні розвитком промислового підприємства. Сформовано концептуальну модель застосування ринкової вартості в управлінні розвитком підприємства і визначено послідовність етапів її реалізації. The basic factors of forming of market value of enterprise are analysed in the article: capital, potential, group of market factors (macroeconomic environment industrial policy of the state, state of industry, fund market condition, innovations, intensity of competition). The conceptual features of application of market value are presented in a management by development of industrial enterprise. The conceptual model of application is formed to the market value in a management development of enterprise and a sequence is certain its implementation phases.