Нормативне забезпечення діловодства в державних установах України 1920-1930 рр. - Сальнікова, Н. (Схід, 2010)
У статті висвітлено аналіз законодавчих актів і положень у сфері документаційного забезпечення організації діловодства в державних установах України 1920-1930-х років. Розглядаються побудова служб документаційного забезпечення управління, організація документообігу установи, документування діяльності органів управління. The analysis of legislative acts and regulations in the scope of documents supply at the public agencies of Ukraine in 1920 -
1930th has been presented. The establishment of agencies of documents providing, the organization of office workflow, the
documenting of public agencies activities have been considered.