Застосування АВС- та XYZ-аналізу для управління товарними запасами ювелірної продукції - Роганова, Г. (Схід, 2010)
Адаптовано АВС- та XYZ-аналіз до управління товарними запасами ювелірної продукції
торговельно-виробничого підприємства. Розроблено відповідні рекомендації, реалізація
яких дозволить: прогнозувати обсяги продажів ювелірних виробів наступних періодів;
знизити ризик перебоїв у торговельно-виробничій діяльності підприємства; знизити сумарний товарний запас; у цілому підвищити ефективність управління товарними запасами підприємства. In the article it is adapted the ABC-XYZ-analysis for the commodity stocks management of jeweler production of a tradingmanufacturing
enterprise. In the article there are developed the recommendations which realization will allow: to predict the
jewels sales of the following periods; to lower the risk of faults in trading-industrial activity of the enterprise; to lower a total
commodity stock; as a whole to raise the commodity stocks management efficiency of the enterprise.