Публічне розміщення акцій як послідовна стратегія компанії - Заглада, Р.; Чеченєва, Е. (Схід, 2010)
У статті розглянуто сутність публічного розміщення акцій (IPO) з точки зору послідовної
стратегії компанії, проаналізовано стратегічні цілі IPO, визначено переваги та недоліки IPO,
розроблено алгоритм дій щодо виходу компанії на ринок IPO. The article describes the essence of an initial public offering (IPO) in terms of a sequential company strategy, analysis of
IPO's strategic objectives, advantages and disadvantages of IPO, program of action with respect to launching the company into
the market of the IPO.