Ідентифікація типів та оцінка ефективності цінової політики підприємств торгівлі - Власова, Н.; Дядюк, М.; Голованьова, С. (Схід, 2010)
Удосконалено методичний інструментарій оцінки ефективності цінової політики
підприємств торгівлі, обґрунтовано та визначено систему критеріїв оцінки ефективності
цінової політики підприємств роздрібної торгівлі, що функціонують на ринку продовольчих
товарів. Розроблено технологію процесу оцінювання ефективності цінової політики, визначені характерні ознаки та сформульовані висновки щодо ефективності цінової політики. The methodical tool of estimation of efficiency of price policy of trade enterprises is improved, grounded and certainly
system of criteria of estimation of efficiency of price policy of enterprises of retail business, which function at the market of food
stuffs. Technology of process of evaluation of efficiency of price policy is developed, characteristic signs and formulated conclusions
are certain in relation to efficiency of price policy.