Корпоративне управління в Україні - Ілюхін, О. (Схід, 2010)
У статті розкрито особливості корпоративного управління в Україні та визначено напрямки
врахування їх для підвищення ефективної діяльності господарюючих суб'єктів, які полягають у реструктуризації економіки, реформуванні банківської системи, упорядкуванні наявної законодавчої бази щодо приватизації та управління акціонерним капіталом, удосконаленні інституціонального забезпечення процесу управління акціонерними товариствами. The paper shows specific features of corporate management in Ukraine and how to take them into consideration in order to
increase the efficiency of economic entities operation.