Методи обґрунтування розмірів виплат працівникам корпоративних машинобудівних підприємств на основі розрахунку індивідуальних екологічних коефіцієнтів - Павловська, В. (Схід, 2010)
У статті обґрунтовано перелік індивідуальних екологічних коефіцієнтів працівників машинобудівних корпоративних підприємств. Розраховано зведений екологічний коефіцієнт
та наведено метод його застосування для розрахунку частки індивідуальної заробітної плати та премії. Доведено переваги коефіцієнтного методу визначення величини екологічної
надбавки до заробітної плати працівників корпоративних підприємств машинобудування
над нормативним методом розрахунку. The list of individual ecological coefficients workers of machine-building corporate enterprises is reasonable in the article.
The erected ecological coefficient is expected and means over of application of his value are brought for the calculation of part
of individual salary and bonus. Advantages of coefficient of method determination of size of ecological raise are logically wellproven
to the salary of workers of corporate enterprises of engineer above the normative method of calculation.