Особливості розміщення зовнішньої реклами в місті - Курчин, О. (Схід, 2011)
У статті розглянуто підстави та порядок розміщення зовнішньої реклами в місті. Обґрунтовано доцільність удосконалення рекламного законодавства України щодо конкретизації
вимог, які висуваються до порядку розміщення зовнішньої реклами в місті.