Аналіз основних напрямів формування енергетичної політики України - Морева, В.; Іванова, В. (Схід, 2011)
У статті розглянуто причини високої енергоємності виробництва в Україні й заходи, що
забезпечують зниження енергозалежності держави шляхом реалізації комплексної енергетичної політики на рівні підприємств, регіонів і держави.