Екологічна безпека великого міста (на прикладі м. Львова) - Павлюк, У. (Схід, 2011)
У статті аналізуються теоретичні проблеми економічної безпеки великого міста. Уточнюється дефініція "екологічна безпека великого міста". На прикладі м. Львова окреслюються найважливіші практичні завдання забезпечення екологічної безпеки великого міста.