Аналіз механізмів та інструментів реалізації антикризової політики держави в будівельній галузі - Паліга, Н. (Схід, 2011)
Досліджено організаційні, економічні, технологічні, фінансові механізми та відповідні нормативно-правові, інвестиційні інструменти реалізації антикризової політики держави в будівництві, визначено її основні завдання в інвестиційно-будівельному комплексі.